Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Frum Nacional d'Innovaci de Globalis porta a Vila-real al CEO de Pinchaaqui.es, Vctor...
jueves, 08 de agosto de 2019

L'emprenedor i fundador de Pinchaaqui.es, Vctor Rodrguez, far una conferncia interactiva amb el ttol Omnichannel, esborrem les fronteres entre l'on i l'off, en el Frum Nacional de la Innovaci que organitza la Fundaci Globalis el 26 de setembre. El CEO d'aquesta empresa situada a Vila-real explicar com s possible oferir als clients una experincia omnicanal mitjanant la integraci de la tecnologia en el punt de venda, en un mn cada vegada ms connectat, en el qual els consumidors interactuen amb les marques a travs de diferents canals i dispositius, en qualsevol moment i lloc.

Vctor Rodrguez s expert en mrqueting digital. Va comenar aquesta etapa de la m d'idealista.com i el 2010 va comenar el projecte Pinchaaqui.es a la localitat de Vila-real. A ms, s professor associat a l'ESIC Business & Marketing School des de l'any 2015. Segons Rodrguez, un dels reptes del sector del mrqueting intelligent s entendre qu funciona i com arribar al client en cada punt de contacte o com comunicar-se amb ell de forma efectiva i sense ser intrusius.

Rodrguez oferir aquesta ponncia el 26 de setembre de 2019 al Teatre Els XIII, en el VII Frum Nacional d'Innovaci que enguany est dedicat al Big Data i a la intelligncia artificial. La cita pretn donar continutat als frums dedicats a la innovaci que la Fundaci Globalis impulsa anualment amb la collaboraci de diferents entitats com l'Agncia Valenciana de la Innovaci de la Generalitat, la Diputaci de Castell, l'Ajuntament de Vila-real i la Red Innpulso. Enguany, el frum pretn mostrar una radiografia de les tendncies de futur amb l'objectiu de presentar diversos camins i alternatives perqu empreses, organitzacions i professional siguen capaos d'avanar innovant i progressar emprenent, independentment del sector d'activitat, de la mida de l'organitzaci, la formaci o l'experincia professional. 

L'entrada al Frum Nacional d'Innovaci ser lliure fins a completar l'aforament. La inscripci prvia es far a travs del web de la Fundaci Globalis www.fundacionglobalis.org.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53025&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software