Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'alliberament de l'AP7 en 2020 reduir els ingressos municipals en ms de 180.000 euros a l'any...
mircoles, 07 de agosto de 2019

El prxim alliberament del peatge de l'autopista AP7, prevista per a l'any que ve, suposar un nou revs per a les arques municipals: ms de 180.000 euros menys que es deixaran d'ingressar per l'IBI que, en l'actualitat, paga l'empresa concessionria pel tram d'autopista que discorre en terme de Vila-real. "Si tot segueix el seu curs com est previst, i sembla que aix ser, la concessi de l'AP7 acabar el 31 de desembre de 2019 i el Govern ha iniciat ja els trmits necessaris per a la reversi a l'Estat. Una notcia que aplaudim, per que suma un nou minvament d'ingressos a la ja delicada situaci econmica municipal", valora el regidor de Territori, Emilio M. Obiol.

En l'actualitat, els ingressos en concepte d'IBI de l'autopista AP7 superen els 180.000 euros anuals. "Quan la carretera passe de nou a ser de l'Estat, deixar d'estar subjecta al pagament d'aquest impost, per la qual cosa a les previsions pressupostries de l'any que ve haurem de restar-li aquesta quantitat", detalla. En aquest sentit, l'alcalde, Jos Benlloch, recorda que "aquesta circumstncia se suma a altres importants caigudes d'ingressos que est patint el pressupost municipal en els ltims anys". L'actualitzaci del padr d'IBI d'urbana per a resoldre la situaci de les parcelles en sl no detallat o la caiguda de la recaptaci en plusvlues, amb entre 500.000 i 600.000 euros menys del que es preveia, sn algunes de les partides que es veuran minvades. A elles s'afegeixen els 300.000 euros menys previstos en les transferncies de l'Estat i la devoluci de 200.000 euros de la Participaci en els Ingressos de l'Estat (PEU) avanada en 2018. 

"El futur alliberament de l'autopista s una notcia que portvem reivindicant anys i per la qual, evidentment, ens felicitem. Per s important que siguem conscients que tot t les seues conseqncies i el seu cost. En aquest cas, 180.000 euros menys per als pressupostos de Vila-real, que se sumen a la difcil situaci per la qual ja travessen els comptes municipals, desprs del pagament de 44 milions d'euros per l'herncia del PP en empastres urbanstics, els 10 milions que ja hem pagat del prstec milionari o els 9 milions que trobem en factures en els calaixos", lamenta.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53017&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software