Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real collaborar en la substituci de la porta dels Evangelistes, greument afectada per...
mircoles, 07 de agosto de 2019

L'Ajuntament de Vila-real collaborar amb la parrquia dels Sants Evangelistes i el Bisbat de Sogorb-Castell per a poder substituir la porta d'accs a l'esglsia, greument afectada per corc i filtracions. L'ltim Ple municipal va aprovar la modificaci de crdits necessria per a destinar una partida de 6.000 euros a un conveni amb el Bisbat que, sumades a les aportacions de la prpia dicesi i a les donacions recaptades per la parrquia, faran possible finanar els 11.000 euros que, aproximadament, costar la installaci d'una nova porta. 

"En els ltims anys, l'Ajuntament de Vila-real hem fet un gran esfor per reforar la nostra aliana amb la societat civil, amb convenis directes que superen els tres milions d'euros per a fer possible que les nostres associacions puguen desenvolupar les seues activitats, que fan de Vila-real una ciutat referent, solidria i dinmica. s una de les caracterstiques de Vila-real que ms ens identifica i de la qual ms orgullosos ens sentim, en una dicotomia contnua poble-ciutat que ens fa nics", valora el coordinador de l'rea de govern Poble, Xus Madrigal. En aquest mbit, agrega, s'insereix l'acord de collaboraci per a substituir la porta de l'esglsia. "Els Evangelistes s una parrquia molt activa i solidria, en un barri humil i treballador, en un clar exemple de la nostra nima de poble. Amb aquesta xicoteta aportaci, volem contribuir al manteniment d'aquesta activitat, en condicions de seguretat i garantint la correcta conservaci del patrimoni", conclou Madrigal.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53019&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software