Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'OMIC tanca el primer semestre de l'any amb ms de 200 expedients tramitats de queixes a Consum...
sbado, 10 de agosto de 2019

L'Oficina Municipal d'Atenci al Consumidor (OMIC), situada a la Casa dels Mundina i dependent de la Regidoria de Proximitat, ha tramitat en el primer semestre de l'any un total de 369 consultes i 207 expedients, en la seua majoria juntes arbitrals de consum i reclamacions. Les telecomunicacions concentren bona part dels trmits del servei, que compta amb un equip d'advocats especialitzats per a informar i orientar els usuaris de manera gratuta. 

Les gestions que realitza l'OMIC es basen en la formalitzaci de reclamacions i en assessorar i solucionar qualsevol tipus de dubtes sobre transaccions comercials. En aquest primer tram de l'any, s'han ats 66 reclamacions i s'han rems 108 expedients a les juntes arbitrals de consum de Castell, per a dirimir els conflictes de forma amistosa. En aquest ltim apartat destaquen sobretot les queixes en matria de telecomunicacions (82), seguides des de lluny per altres sectors com l'energia (9), les agncies de viatges (4) o els serveis d'assistncia tcnica (7). En les reclamacions tramitades per l'OMIC davant la Conselleria de Consum, les telecomunicacions ocupen el segon lloc (11), precedides per les queixes d'establiments comercials (32). Assessorament, assistncia en la celebraci de vistes de consum i tramitaci de cartes certificades completen el balan d'activitat del servei.

"L'OMIC s un servei ideat amb l'objectiu d'orientar als consumidors a l'hora de realitzar reclamacions, resoldre conflictes amb empreses i ajudar a entendre millor la normativa. Un servei completament gratut, a travs d'un conveni amb la Uni de Consumidors, que compta amb un equip d'advocats professionals per a atendre les demandes i assessorar els vila-realencs en els conflictes que puguen presentar-se amb establiments, companyies aries o de telefonia, per exemple, que continuen sent el principal motiu de consulta", valora la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca. 

L'OMIC est a la Casa dels Mundina, on s'atn els dilluns i dijous de 9.30 a 13.30 hores i els dimarts de 16.00 a 19.00 hores. En cas de no poder personar-se en les oficines, tamb es poden realitzar consultes a travs del telfon 964 547 001.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53029&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software