Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Groguet segueix a l'ala amb 27.700 usuaris al juliol i ms de 116.000 viatgers en les dues...
viernes, 09 de agosto de 2019

El servei d'autobs urb gratut, impulsat de manera pionera per l'Ajuntament de Vila-real, supera ja els 100.000 usuaris en la primera meitat de l'any, en una evoluci ascendent que ha portat a tancar aquest mes de juliol amb 27.730 usuaris en les dues lnies de qu disposa el servei. Al novembre, primer mes del nou transport urb, el nombre de viatgers va ser de 4.864. Al gener, la xifra ja havia ascendit als 7.621 usuaris, i en els mesos successius ha continuat creixent a ra d'entre 2.000 i 6.000 viatgers ms cada mes. El 31 de juliol, la suma anual ascendeix a 116.044 viatgers. 

"En noms mig any, el Groguet ha demostrat que ha arribat a Vila-real per a quedar-se. El servei pioner d'autobs urb municipal i gratut est consolidant-se amb passes de gegant com a mitj de transport pblic i sostenible entre els vila-realencs i les vila-realenques, principalment entre els collectius ms joves", valora l'alcalde, Jos Benlloch. "Aquesta era una de les nostres principals missions amb la posada en marxa d'aquest servei nic a Espanya de carcter gratut: contribuir al necessari canvi de mentalitat entre la ciutadania cap a actituds ms sostenibles", agrega.

El balan del primer any del bus gratut contrasta positivament amb les xifres del vell bus de pagament i recorregut circular restringit, al qual al novembre de 2017 van pujar a penes 1.507 persones i altres 1.056 al desembre d'aquell mateix any. La comparativa resulta particularment drstica en les dades d'estiu, quan el Groguet refora la lnia gratuta a l'ermita, amb enllaos al Club de Tennis: enfront dels noms 1.078 usuaris de juny de 2018 i els 820 de juliol de l'any passat, aquest 2019 s'ha passat a 22.648 persones al juny i les 27.730 de juliol. Aquesta xifra supera el registre de viatges total de l'any 2018 (21.665).

El primer servei integral de transport pblic urb de Vila-real, amb dues lnies i quatre variants que garanteixen la connexi de les diferents zones de la ciutat durant tot el dia i en cap de setmana, va comenar a circular el passat 5 de novembre de 2018 dins del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i com a programa pilot. El servei compta amb 42 parades degudament senyalitzades, amb informaci de recorregut en cadascuna d'elles i, des del maig passat, ofereix la possibilitat de seguiment en temps real del recorregut en l'enlla bus.vila-real.es. "El programa va comenar com un servei pilot, al qual anem incorporant a poc a poc millores i aplicacions per a facilitar i afavorir el seu s, amb l'objectiu que el Groguet continue consolidant-se com el transport urb gratut, sostenible i modern que una ciutat com Vila-real necessita", conclou el regidor de Mobilitat, Emilio M. Obiol.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53027&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software