Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'alcalde ofereix al Consell collaboraci per a ampliar el parc pblic d'habitatge i anuncia la...
mircoles, 04 de septiembre de 2019

L'alcalde ofereix al Consell collaboraci per a ampliar el parc pblic d'habitatge i anuncia la compra de 5 pisos pont

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, s'ha reunit amb el vicepresident segon de la Generalitat i conseller d'Habitatge i Arquitectura Bioclimtica, Rubn Martnez Dalmau, per a estudiar noves vies de collaboraci amb l'objectiu d'ampliar el parc pblic d'habitatge a la ciutat i solucionar la problemtica habitacional que existeix en l'actualitat en el municipi.

Benlloch ha exposat al conseller d'Habitatge les accions que ha dut a terme l'Ajuntament de Vila-real "multiplicant els recursos en Serveis Socials des de 2011" per a donar resposta a les necessitats dels vens i ha posat l'accent en les traves que ha tingut el consistori per a "adquirir habitatges per al parc pblic, per totes les dificultats que la legislaci del Govern del Partit Popular va posar a l'autonomia local". Amb tot, ha anunciat que "finalment hem aconseguit una frmula per a adquirir cinc habitatges pont que donaran resposta a les situacions de major emergncia". Segons l'alcalde, la compra d'aquests cinc habitatges es formalitzar en qesti de dues setmanes i seran els primers immobles que passen a formar part del parc pblic d'habitatge municipal en la histria de la ciutat.

A ms, Benlloch ha plantejat al conseller Martnez Dalmau altres propostes com posar a la disposici de la Conselleria "solars municipals, convenis, o collaboraci per a gestionar l'adquisici de promocions d'habitatges que van quedar inacabades durant la crisi i que ara estan en mans dels bancs". El primer edil considera que s'obrin moltes oportunitats per a collaborar amb la Generalitat en aquesta matria pel que ha instat a "posar-nos en marxa i que en breu puguem donar resultats i realitats en un tema tan delicat com l'habitatge".

Per part seua, el vicepresident segon del Consell ha destacat el "esfor enorme" per part de l'alcalde de Vila-real per a "solucionar problemes que t la ciutat, especialment tamb en tema d'habitatge". A ms de ressaltar la "importncia" de Vila-real com a segona ciutat de la provncia, el conseller tamb s'ha mostrat disposat a estrnyer la collaboraci amb l'Ajuntament "per a fer real el dret constitucional a l'habitatge". En aquest sentit, s'ha referit de forma especial a la necessitat de "destinar habitatges a les emergncies habitacionals, en particular a aquelles derivades de casos de violncia masclista" i ha mostrat la seua predisposici a estudiar la frmula de la cessi de sl pblic municipal per a promocions d'habitatge de la Generalitat.

Desprs de la reuni celebrada a l'Ajuntament de Vila-real i a la qual tamb ha assistit el regidor d'Agricultura, Sostenibilitat, Transici Ecolgica, Energtica i Medi Ambient, Jos Ramn Ventura Chalmeta, l'alcalde i el conseller d'Habitatge han participat en la campanya de recollida d'aliments solidaris a benefici de l'ONG Smara d'ajuda al poble sahrau que s'ha celebrat en la plaa Major emmarcada en les festes patronals de la Mare de Du de Grcia.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53703&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software