Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real reactiva el dilluns 9 de setembre el servei d'autobs gratut a l'UJI per als...
mircoles, 04 de septiembre de 2019

El servei d'autobs gratut a la Universitat Jaume I reprn la seua activitat dilluns que ve 9 de setembre, coincidint amb l'arrencada del nou curs escolar. El transport que ofereix l'Ajuntament de Vila-real mant horaris i recorregut respecte a l'anterior campanya per a facilitar el desplaament dels estudiants universitaris de forma gil i segura al campus de Riu Sec. Segons les dades facilitades per l'empresa concessionria, una mitjana de 1.422 usuaris al mes van utilitzar aquest transport durant el passat curs.

El servei funciona durant els dies lectius i s gratut per als estudiants presentant el carnet de l'UJI. Quant a les parades i horaris, l'autobs eixir de Vila-real a les 7.30 hores i les 13.30 hores amb parades en l'avinguda Riu Ebre, avinguda Francesc Trrega, avinguda Pius XII i estaci de tren. Les eixides des de l'gora de l'UJI estan programades a les 14.00-14.15 hores i a les 21 hores, amb el mateix recorregut de l'anada. L'Ajuntament ha editat dptics informatius per a repartir entre els usuaris i que d'aquesta manera puguen disposar de tota la informaci sobre les caracterstiques del transport.

Aquest servei, que va arrancar de forma experimental el curs 2017-2018, naix de la collaboraci amb la Seu de la Plana de l'UJI i forma part de l'aposta de l'Ajuntament de Vila-real per la mobilitat sostenible. Cal recordar que, a ms d'aquest servei de transport al campus universitari, Vila-real compta des de novembre de 2018 amb un autobs urb gratut, el bus 'Groguet', un servei pioner que facilita els desplaaments per la ciutat. El regidor de Mobilitat, Emilio M.Obiol, ha incidit que l'Ajuntament de Vila-real presta aquest servei "en espera que la Generalitat Valenciana, que s la competent, adjudique la concessi definitiva de la lnia de transport pblic que garantir aquest servei".

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53705&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software