Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El balan d'unes festes participatives deixa ms de 40.000 assistents a la nova Fira...
domingo, 08 de septiembre de 2019

El balan d'unes festes participatives deixa ms de 40.000 assistents a la nova Fira Gastronmica i 63 queixes per penyes

Vila-real ha tancat unes festes en honor a la Mare de Du de Grcia marcades per l'elevada participaci en els prop de 300 actes del programa coordinat per la Junta de Festes i l'xit de la nova Fira Gastronmica, organitzada en collaboraci amb la Comissi de Penyes, per la qual han passat ms de 40.000 persones. Aix ho ha destacat el regidor de Festes, Diego Vila, qui ha comparegut al costat del president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, i el comissari principal de la Policia Local, Jos Ramn Nieto, per a fer balan dels festejos patronals, en els quals s'han registrat un total de 63 queixes per molsties de les penyes encara que no s'ha hagut d'interposar cap denncia a aquests collectius per no tindre inscrit el casal.

Vila ha fet una valoraci "molt positiva del treball de la Junta de Festes per a coordinar i preparar els prop de 300 actes de les festes". El regidor ha posat l'accent en la "gran aposta" d'aquestes festes, la Fira Gastronmica, organitzada de la m de la Comissi de Penyes, per la qual han passat ms de 40.000 persones. Tamb ha incidit que els tres concerts centrals de les festes, amb l'actuaci de Fangoria, Los Secretos i Lone Star, han sigut "multitudinaris", i que tamb hi ha hagut major participaci en actes tradicionals com el concurs de paelles, els empedrats o la Nit de Penyes amb tombet de bou. L'absncia d'incidents greus en els actes taurins ha sigut un altre aspecte positiu destacat pel regidor qui, no obstant aix, ha reconegut que "tamb hem de fer autocrtica i continuar denunciant la falta de civisme d'algunes persones en festes". Vila ha reconegut que "a vegades en festes veiem imatges que no representen a la ciutat ni a la majoria de vens i venes" i ha recordat que "l'equip de govern continuar treballant en el si de la comissi especial per a la convivncia entre penyes i vens amb l'objectiu d'arribar a les prximes festes de Sant Pasqual amb propostes i solucions".

En aquest sentit, el comissari principal de la Policia Local ha detallat que durant els deu dies de festejos s'han comptabilitzat 63 queixes per molsties de les penyes, enfront de les 46 de 2018. D'aquestes, 22 es van registrar el primer divendres de les festes "un dia en qu hi havia moltes actuacions musicals, disco mbils, en els casals i va haver-hi molta afluncia de visitants d'altres poblacions". En canvi, el segon divendres de festes noms es van rebre 4 trucades per molsties. Nieto ha subratllat que la majoria de les penyes "responen a la primera trucada d'atenci per part de la Policia"; a ms ha incidit que en l'actualitat hi ha registrades 482 penyes, entre oficials i no oficials, i "no s'ha hagut d'interposar cap denncia per no tindre inscrit el casal", mentre que en 2018 es van realitzar 3 denncies a penyes per no estar registrades.

Per part seua, el president de la Junta de Festes, Jos Pascual Cols, tamb ha reconegut les dificultats que a vegades genera el gran dinamisme i activitat de les penyes, i que s'evidencia en xifres com els 80 escenaris que durant aquestes festes s'han repartit pels carrers de la ciutat. A ms d'agrair el treball de Junta de Festes, Comissi de Penyes, i tots els departaments municipals implicats en l'organitzaci de les festes, aix com la implicaci de la reina i dames, Cols ha destacat el bon acolliment d'actes com la trobada d'elaboraci d'allioli, "que s un acte senzill per que t molt futur" i ha recalcat tamb l'xit de la nova Fira Gastronmica.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53739&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software