Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real torna al collegi amb prop de 8.000 alumnes i el CEIP Escultor Ortells a ple rendiment...
domingo, 08 de septiembre de 2019

Vila-real torna al collegi amb prop de 8.000 alumnes i el CEIP Escultor Ortells a ple rendiment desprs de les obres d'emergncia

Prop de 8.000 xiquets i xiquetes han tornat a les aules dels 22 collegis i instituts de la ciutat per a iniciar el nou curs escolar, 2019-2020, en una jornada que ha transcorregut amb normalitat. La tranquillitat ha estat tamb la tnica al collegi Escultor Ortells, desprs de les obres d'emergncia executades aquest estiu per a resoldre l'aparici de ciment alumins en el forjat sanitari. 

L'alcalde, Jos Benlloch, i la regidora d'Educaci, Aida Beteta, han volgut comprovar de primera m el desenvolupament del primer dia de les classes en el centre i han acompanyat la directora del collegi, Luca Tarjuelo, en la visita a les installacions. "En poc menys d'un mes, amb una excellent coordinaci entre Ajuntament, Generalitat i comunitat educativa, hem donat soluci a una situaci complicada d'una manera efica i absolutament segura per als xiquets i xiquetes, que s la nostra principal preocupaci", destaca l'alcalde. D'aquesta manera, els 432 alumnes d'Escultor Ortells s'han incorporat a les classes amb tota normalitat. 

Les obres d'urgncia al collegi Escultor Ortells van comenar el 7 d'agost, desprs de detectar ciment alumins en el forjat sanitari de l'edifici de primria, durant el transcurs d'uns treballs de millora en les installacions de fontaneria. "Quan vam conixer l'existncia d'aquest problema, immediatament, fins i tot vam interrompre unes xicotetes vacances, i ens vam posar a buscar la millor soluci: haurem pogut optar per collocar aules prefabricades, per hauria suposat un trasbals innecessari per als alumnes i no haurien estat a temps per a l'inici de curs; en el seu lloc, vam decidir recrrer a una mesura tcnica, completament segura i efica, que en menys d'un mes ha estat finalitzada i hui podem iniciar el curs a l'Escultor Ortells amb absoluta normalitat", valora l'alcalde. La soluci ha consistit en la injecci en el forjat sanitari de ms de 1.600 metres cbics de formig per a reforar l'estructura de l'edifici. L'obra, adjudicada d'urgncia per la Conselleria d'Educaci a l'empresa Vijosa, ha tingut un cost de 440.000 euros. "A partir d'ara, donat que es tracta d'un collegi que ja t 40 anys, aprofitarem el programa Edificant de la Generalitat per a iniciar el projecte d'un nou collegi Escultor Ortells", afegeix. 

A ms de les obres d'Escultor Ortells, aquest estiu han comenat tamb els treballs de construcci del nou aulari infantil del collegi Carles Sarthou i en breu comenaran els treballs de reparaci del sostre del collegi Jos Soriano, aquest ltim dins el pla Edificant. En total, sn 4.852 els xiquets i xiquetes escolaritzats en els cicles d'infantil i primria a Vila-real. A ells, s'afegeixen els 3.102 alumnes de secundria i batxillerat.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53741&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software