Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real activa el protocol davant la previsi de pluges fortes i suspn les classes, amb...
lunes, 09 de septiembre de 2019

Vila-real activa el protocol davant la previsi de pluges fortes i suspn les classes, amb servei extraordinari de ludoteca

L'Ajuntament de Vila-real ha activat el protocol especial davant el risc de fortes pluges amb nivell d'alerta taronja. Entre altres mesures de prevenci i seguretat, l'alcalde, en coordinaci amb els diferents departaments implicats, ha decretat per a dem la suspensi de les classes en els centres docents de la ciutat i el tancament cautelar de les installacions esportives municipals. Per a aquelles famlies que no disposen d'una altra possibilitat, s'habilitar, per primera vegada, un servei extraordinari de ludoteca. 

La decisi s'ha adoptat en la reuni de coordinaci del gabinet de crisi davant l'alerta per l'entrada d'una Depressi Allada de Nivell Alt (DANA), prevista per a dem entre les 00.00 i les 18.00 hores. Sota la coordinaci de l'alcalde, han participat en la reuni regidors, comandaments i tcnics de Policia Local, Protecci Civil, Educaci, Serveis Pblics, Noves Tecnologies, Serveis Socials i Participaci Ciutadana. 

"El protocol est activat i tot el personal de Serveis Pblics, Policia Local i Protecci Civil alerta, a ms d'altres departaments, per a donar resposta a qualsevol eventualitat que puga produir-se si l'avs meteorolgic finalment deriva en un episodi important de pluges que puga provocar inundacions o qualsevol tipus de risc per a la poblaci, especialment per als ms menuts", valora Benlloch. Amb aquest objectiu, una de les primeres decisions de l'alcalde ha sigut decretar la suspensi de les classes dem en els centres docents de la ciutat, avs que ha sigut ja notificat als collegis i instituts i tamb a altres centres com les escoles infantils, com a recomanaci de seguretat. "No obstant aix, sabem que la decisi de suspendre les classes pot provocar un problema important en algunes famlies, que han d'acudir als seus treballs i no tenen amb qui poder deixar als seus fills; per aix, pensant en afavorir al mxim la conciliaci familiar i laboral, hem habilitat, de manera pionera, un servei extraordinari de ludoteca en horari lectiu per a aquelles famlies que no tinguen una altra possibilitat", puntualitza. El servei de ludoteca es prestar per personal especialitzat de 7.30 a 13.00 hores, a l'Agncia de lectura Maria de Luna, enfront del centre de salut del Pilar (carrer de Mart l'Hum, 26), sense necessitat d'inscripci prvia.

La Policia Local de Vila-real mantindr un dispositiu especial durant l'alerta d'almenys quatre patrulles durant la nit, que es reforaran amb els efectius que siguen necessaris conforme avance l'episodi. De la mateixa manera, el personal de Serveis Pblics est preparat per a actuar davant qualsevol incidncia. De moment, s'han revisat les tanques i senyalitzacions, que es collocaran en tots els passos, camins i punts que presenten risc d'inundaci, amb especial incidncia en parcs o la zona de l'ermita, on la combinaci de pluja i vents prevista podria provocar la caiguda d'arbres, i tamb en el pas subterrani del carrer dels Furs de Valncia, d'accs a la carretera de Borriana. "En aquest punt conflictiu, on ja hem tingut algun esglai, reforarem la senyalitzaci amb una innovaci: un semfor mbil en tots dos accessos i cinta led lluminosa en les tanques que barren el pas, per a evitar que ning les aparte i accedisca al tnel malgrat la prohibici, amb el risc que aix suposa", agrega Benlloch, qui avana que ja s'est treballant tamb en una soluci definitiva al tnel. 

Els Serveis Socials municipals tamb estan alerta i han activat el protocol, contactant amb serveis externs com Creu Roja i els hostals de la ciutat, per si fra necessari evacuar a algunes famlies de les seues cases, amb previsi de reallotjaments en dependncies municipals si fra necessari. Les zones residencials amb major risc han sigut notificades i els serveis municipals disposen de tota la tecnologia i materials necessaris, com mantes trmiques, per a atendre l'episodi. 

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53747&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software