Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Joventut dna la benvinguda al curs escolar amb les activitats de la nova Avanada Jove i el...
martes, 10 de septiembre de 2019

Joventut dna la benvinguda al curs escolar amb les activitats de la nova Avanada Jove i el concert de Funambulista

La commemoraci del Dia Internacional de la Joventut tindr enguany un enfocament diferent a Vila-real, amb la nova iniciativa impulsada per la regidoria que dirigeix Anna Vicens. Es tracta de la Avanada Jove, unes jornades que se celebraran entre finals de setembre i principis d'octubre i que comptaran amb cinc activitats, entre les quals destaca el concert acstic que oferir el grup Funambulista.

Vicens ha presentat la programaci, que substitueix a la jornada que en els ltims anys es realitzava en el Termet i que "malgrat els esforos que es realitzaven des del departament, no tenia una resposta molt bona". Per aquest motiu, la Regidoria de Joventut ha apostat per la Avanada Jove, "unes jornades distribudes en cinc dies i destinades a xiquets i xiquetes i joves" que es desenvoluparan entre finals de setembre i principis d'octubre "perqu desprs de l'estiu, i abans de posar-se les piles per al nou curs escolar, puguen gaudir d'aquestes activitats i afrontar les classes amb energia", assenyala Anna Vicens.

La programaci arrancar dimarts que ve 17 de setembre, amb una festa infantil a les 18.30 hores en la plaa Mossn Ballester, organitzada en collaboraci amb Els Llusos. El divendres 20 de setembre el sal d'actes de la Fundaci Caixa Rural acollir un contacontes adaptat a xiquets i xiquetes amb autisme, titulat 'Cooperants', a crrec de Contaclown. L'acte central de la Avanada Jove s'ha programat per al dilluns 23 de setembre i ser el concert acstic del grup Funambulista, previst a les 20.30 hores en el sal d'actes de la Fundaci Caixa Rural. Vicens ha explicat que l'entrada s gratuta per s necessria invitaci, que es pot recollir en el Espai Jove, amb un mxim de dues invitacions per persona. El concert est patrocinat per Cadena 100.

La programaci continuar el divendres 27 de setembre, tamb en la Fundaci Caixa Rural, on es programar el palmars del festival Cineculpable 2018, "com una forma d'obrir boca per a la prxima edici del festival". Finalment, Avanada Jove baixar el tel el dissabte 5 d'octubre al parc de la Maiorasga, amb activitats juvenils, msica, inflables, jocs, batucada a crrec de Sambalea, i masterclass de rdio Espai Jove, per a acabar la vesprada amb una sessi musical. L'activitat tindr lloc de 17 a 20.30 hores.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53755&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software