Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Igualtat programa nous tallers a partir d'octubre i reedita l'escola per a la prevenci de la...
martes, 10 de septiembre de 2019

La Regidoria d'Igualtat ha programat una nova campanya d'activitats que arrancar aquesta tardor amb l'objectiu de garantir l'atenci i formaci a la dona aix com continuar lluitant contra la xacra de la violncia masclista. Per a aix, des de l'rea que dirigeix Rosario Royo s'impulsa per segon any la Escola Municipal d'Igualtat i Prevenci de la Violncia de Gnere. A ms, tamb s'han programat tres tallers i diverses activitats coincidint amb dates commemoratives com la Setmana Mundial de la Lactncia o el 25 de noviembre, Dia Internacional de la Lluita contra la Violncia cap a les Dones.

La regidora d'Igualtat ha destacat que aquesta programaci respon als objectius principals de "garantir l'atenci primria a totes les dones, a travs del treball que realitzen l'educadora i l'agent d'igualtat de la Casa de la Dona; fer visible el treball de les dones de la ciutat, collaborant amb les associacions del municipi; i continuar treballant amb els centres educatius en les campanyes de sensibilitzaci contra la violncia de gnere".

A partir del 2 d'octubre arrancar la II Escola Municipal d'Igualtat i Prevenci de la Violncia de Gnere, que pretn avanar en la tasca de sensibilitzaci d'homes i dones "en el valor de la igualtat com a eix per al desenvolupament social" a travs d'una formaci bsica, dirigida a tota la ciutadania. Alguns dels temes que s'abordaran en aquesta nova edici de la Escola d'Igualtat seran els estereotips de gnere i el llenguatge sexista en les imatges, la prevenci de la violncia de gnere en les relacions adolescents, l'apoderament de la dona en el mn labora, al violncia per orientaci sexual, els nous moviments feministes o les formes de masculinitat positiva, entre altres. La Escola d'Igualtat s una activitat gratuta, encara que s necessari realitzar una inscripci prvia. Les sessions se celebraran d'octubre a abril, els dimecres alterns a les 18 hores a la Casa dels Mundina.

D'altra banda, tamb es realitzaran tres tallers, tots ells a la Casa de la Dona. El primer, sota el ttol de 'Emociona't', est dedicat a la salut emocional i es desenvolupar del 16 d'octubre al 22 d'abril els dimecres alterns a la Casa de la Dona. Aquest taller t un preu de 28 euros. El segon, titulat 'Asseu-te menys i mou-te ms', s'ha programat per als dijous des del 17 d'octubre fins al 30 d'abril, en horari de 17.30 a 19 hores. El preu d'aquest taller s de 42 euros. El mateix preu i durada tindr el taller 'Reeducaci postural propioceptiva perineal', que tamb se celebrar els dijous encara que en horari de 15.30 a 17 hores. El nombre mxim de places per a cada taller s de 20 persones i la inscripci per a les activitats es pot realitzar fins al 22 de setembre en el registre municipal de l'Ajuntament o a travs de la seu electrnica.

Finalment, la Regidoria d'Igualtat tamb ha previst activitats coincidint amb la Setmana Mundial de la Lactncia, amb una jornada que es desenvolupar el 25 d'octubre en la Facultat de Cincies de la Salut de l'UJI; aix mateix, el diumenge 10 de novembre la plaa Major ser escenari de l'espectacle 'Muller', de la companyia teatral Maduixa, amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra la Violncia cap a les Dones. De la mateixa manera, es reeditar la campanya de prevenci de violncia de gnere amb xarrades i activitats per als alumnes de tercer i quart d'ESO en els centres de Secundria i Batxillerat de la localitat.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53757&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software