Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'alerta per pluges deixa 20 litres a Vila-real en un mat sense incidncies remarcables i bon...
martes, 10 de septiembre de 2019

L'alerta per pluges deixa 20 litres a Vila-real en un mat sense incidncies remarcables i bon funcionament del protocol

L'episodi de preemergncia per fortes pluges decretat per la Generalitat per al dia de hui s'ha saldat, de moment, sense incidncies remarcables. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha comprovat, acompanyat pel comissari principal cap de la Policia Local de Vila-real, Jos Ramn Nieto, els punts inundables ms conflictius de la ciutat, que aquest mat no ha sigut necessari tallar al trnsit a excepci del tnel del carrer dels Furs de Valncia, que ha roms tallat unes dues hores per precauci, si b les tres bombes del pas han funcionat amb normalitat i han absorbit l'aigua sense majors problemes. 

Els 20 litres registrats en una hora en les estacions meteorolgiques de Vila-real no han causat problemes remarcables, amb l'excepci de la caiguda d'un arbre en la plaa del L'Alguer, sense provocar danys materials. "El personal de Policia Local i Serveis Pblics han estat tota la nit i el mat atents a l'evoluci de l'episodi, comprovant camins, barrancs i carrers on solen produir-se majors problemes amb les pluges, que, afortunadament, no s'han produt. Podem dir, doncs, que el protocol ha funcionat amb normalitat, encara que continuem actius i alerta, ja que la Generalitat ha reactivat aquesta vesprada l'alerta taronja a la provncia", valora Benlloch, qui destaca la collocaci, per primera vegada, de semfors mbils en les dues entrades del tnel de la carretera de Borriana per a reforar la seguretat i evitar el pas de vehicles fins i tot quan est tallat a la circulaci.

L'alcalde s'ha referit tamb al servei pioner de ludoteca habilitat per primera vegada pel consistori, per a facilitar la conciliaci de les famlies que no tingueren una altra opci per a deixar als seus fills i filles desprs de la suspensi de classes decretada per al dia de hui. La ludoteca, oberta en horari lectiu ampliat -de 7.30 a 13.00 hores- a l'Agncia de lectura Maria de Luna, ha ats al llarg del mat a una quinzena de menors, amb professionals especialitzats, jocs i dibuixos. 

"La seguretat dels menors s la nostra principal preocupaci; per aix vam decidir ahir decretar la suspensi de les classes, ateses les dades que ens arribaven i la possibilitat que l'episodi s'anara agreujant. Per tamb som conscients de les dificultats que moltes famlies tenen de deixar als seus fills quan no hi ha collegi; per aix, per primera vegada, hem oferit aquest servei, en una primera experincia que s'ha saldat amb bons resultats", conclou l'alcalde. El protocol per l'alerta taronja es mant actiu.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=53763&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software