Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Les Jornades Gastronmiques encenen els fogons de la desena edici i obrin el perode...
sbado, 05 de octubre de 2019

Les Jornades Gastronmiques Mengem a Vila-real Olla de la Plana celebren enguany la desena edici, consolidades com una de les principals referncies gastronmiques de la ciutat, amb ms de 1.200 mens servits l'any passat en els 15 locals participants. Les jornades, que s'articulen al voltant d'un dels plats ms tradicionals de la gastronomia local, l'olla de la Plana, se celebraran durant tot el mes de novembre i mantenen obert fins al prxim 15 d'octubre el perode d'inscripci perqu els restaurants interessats a participar-hi puguen inscriure les seues propostes. 

Les Jornades tornaran a comptar en aquesta edici amb el concurs d'Olla de la Plana, que ser avaluat pel jurat professional, i la degustaci popular de la olleta, que sempre congrega a un bon nombre de vens al voltant de la plaa de la Vila. Els mens, que cada restaurador pot confeccionar lliurement, hauran de constar d'almenys dos plats i postres, amb l'olla de la Plana com a plat principal i un preu mnim de 12 euros per men. A ms de la recepta tradicional, tamb s'accepten innovacions.

Els restaurants interessats poden presentar la sollicitud abans del 15 d'octubre a l'Agncia de Desenvolupament Local (avinguda de la Mur, 28-1r) o a travs del correu electrnic Esta direccin de correo electrnico est protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla . En la sollicitud, poden incloure suggeriments d'activitats complementries de les X Jornades. Tota la informaci est disponible en el blog de les Jornades Gastronmiques i en el Portal del comerciant de Vila-real.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54043&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software