Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

La modernitzaci de polgons pren impuls amb l'inici de les obres en la zona industrial de la...
viernes, 04 de octubre de 2019

La modernitzaci de polgons pren impuls amb l'inici de les obres en la zona industrial de la carretera d'Onda

Les mquines treballen ja en la millora d'infraestructures en el polgon de la carretera d'Onda a travs d'un projecte subvencionat per l'Institut Valenci de Competitivitat Empresarial (Ivace) que t com a objectiu la modernitzaci de les rees industrials de Vila-real. Les obres a l'entorn de la carretera d'Onda han comenat en les ltimes setmanes, una vegada completat el procs d'adjudicaci del contracte per un import de 597.278 euros, i s'uneixen a altres dues actuacions en marxa en els polgons de Les Voltes i Mol Nou, tamb finanades en collaboraci amb l'Ivace.

Segons han apuntat des del departament de Territori que dirigeix el regidor Emilio M. Obiol, en pocs dies des de l'arrencada de les obres en la carretera d'Onda aquestes aconsegueixen ja un 15% d'execuci i est previst que en les prximes setmanes l'empresa adjudicatria multiplique els equips per a accelerar encara ms els terminis. En l'actualitat, els operaris se centren en la renovaci i canalitzaci d'infraestructures de pluvials i clavegueram en els marges del vial.

El projecte, tal com va anunciar en el seu moment el regidor de Territori, afecta al tram de la carretera d'Onda comprs entre el pont de l'AP-7 i la rotonda que connectar amb la futura ronda Sud-oest. Les obres contemplen la construcci de dos collectors d'aiges pluvials que permetran controlar les inundacions aix com una mitjana que separar tots dos carrils, en la qual s'installar enllumenat i s'aprofitar per a afegir fibra ptica, xarxa telefnica i tots aquells serveis d'obra civil que es precisen. Aix mateix, es construiran voreres a banda i banda de la carretera, i en el costat nord anir parallel un carril bici, de 2,5 metres, separat del vial per un parterre amb arbustos. Obiol ha destacat la millora en la mobilitat que suposar aquesta reforma, facilitant els desplaaments, tant de vehicles a motor com de bicicletes, que diriament es realitzen per aquest vial. Aix mateix, el regidor ha posat l'accent que l'obra "modernitzar una de les entrades a la ciutat amb ms trnsit".

Amb aquest projecte, la inversi que en l'actualitat executa l'Ajuntament de Vila-real, en collaboraci amb el Ivace, en els polgons industrials arriba als 2.310.385 euros. Aquesta xifra s la suma de les inversions en la carretera d'Onda i les rees empresarials de Les Voltes (1.70.893 euros) i Mol Nou (642.214 euros).

A ms, en breu s'adjudicaran altres dos projectes que han obtingut subvenci del Ivace en l'ltima convocatria d'ajudes. Es tracta de la millora del polgon de Reg Nou, licitada per 90.450 euros, i l'adequaci de l'rea industrial Travessa, valorada en 178.920 euros. Tots dos es troben en procs de contractaci.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54037&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software