Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Benlloch signa els primers cinc pisos del banc d'habitatge pont per a situacions d'emergncia...
domingo, 06 de octubre de 2019

Benlloch signa els primers cinc pisos del banc d'habitatge pont per a situacions d'emergncia social de Vila-real

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha signat ja la compra dels cinc primers habitatges del banc de pisos pont amb els quals l'Ajuntament podr donar millor resposta a situacions d'emergncia social derivades de la prdua d'un habitatge. La compravenda i lliurament de claus s'ha formalitzat aquest mat, amb els tres propietaris de les cinc residncies adquirides: tres de Fundaci Flors, una de Caixa Rural Vila-real i una cinquena d'un propietari particular. Les tres operacions sumen un total de 232.000 euros.

"La creaci d'aquest banc d'habitatge pont social era una de les assignatures pendents d'aquest equip de govern que ms ens han dolgut. Finalment, desprs de molt batallar i superar moltes traves administratives i problemes, podem formalitzar hui la compra d'aquests cinc habitatges, els primers del banc municipal de pisos pont amb el qual volem donar una resposta ms gil i digna a les famlies que s'enfronten al drama de perdre el seu habitatge", valora Benlloch. Els pisos pont es plantegen, d'aquesta manera, com una alternativa residencial de carcter temporal, mentre es tramita l'ajuda o la soluci definitiva a la problemtica concreta de cada famlia.

El banc d'habitatge per a emergncia social arranca amb tres habitatges al carrer de Sant Joan Bosco, adquirits a la Fundaci Flors per 19.000, 24.000 i 19.000 euros, respectivament; una altra residncia al carrer de Pere III, adquirida a un particular per 62.000 euros; i un pis de la Fundaci Caixa Rural Vila-real, situat a la plaa de Sant Ferran, la compra de la qual s'ha tancat per 108.000 euros.

"Amb aquests cinc pisos, podem oferir ja un banc d'habitatge en condicions per a donar resposta als problemes habitacionals de les famlies de manera ms digna, adequada i sostenible que l'allotjament en hostals al qual hem hagut de recrrer fins ara davant la manca de pisos de propietat municipal", valora Benlloch, qui avana la intenci de l'equip de govern de continuar ampliant el banc amb nous pisos a mitj termini. "Malgrat les dificultats econmiques, gravssimes, que travessa el consistori, el problema de l'habitatge en situacions d'emergncia social s apressant, a causa de les condicions del mercat immobiliari actual, amb molt poca oferta de lloguer, i la manca d'alternatives per a donar resposta a situacions imprevistes", valora Benlloch. 

Durant la signatura de la compravenda, el director de Fundaci Flors, Silverio Prez, el director general de Caixa Rural Vila-real, Manuel Cubertorer, i el tercer propietari dels pisos adquirits han entregat les claus dels habitatges a l'alcalde de Vila-real.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54053&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 4 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software