Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Cultura programa cinc propostes d'arts escniques per a la recta final d'any a l'espera de...
domingo, 06 de octubre de 2019

Cultura programa cinc propostes d'arts escniques per a la recta final d'any a l'espera de reprendre l'Abonament al gener

La Regidoria de Cultura ha dissenyat una programaci d'arts escniques amb cinc propostes fins a final d'any que inclouen teatre, msica i dansa per al Auditori Municipal. La regidora de l'rea, Rosario Royo, ha defensat la "aposta clara de l'equip de govern per la cultura" malgrat les dificultats econmiques per les quals travessa l'Ajuntament i que han impedit en aquesta ocasi oferir l'habitual Abonament incloent els cinc espectacles a un preu ms redut, un abonament que es reprendr a partir de gener.

Royo ha comparegut per a explicar la nova programaci d'octubre i novembre acompanyada pel programador cultural del Auditori, Toms Ibez, i ha destacat l'esfor per a "encaixar" propostes de qualitat dins de les limitacions econmiques. La regidora ha demanat "disculpes" als usuaris de l'Abonament -als qui ja se'ls ha rems una carta per a explicar-los la situaci- perqu "travessem un moment molt complicat a nivell econmic a l'Ajuntament, amb la baixada d'ingressos, la pujada de despeses com el tractament de residus i sobretot l'herncia de l'urbanisme del PP que cada setmana ens porta noves sentncies que s'han de pagar".

"Demanem la comprensi dels ciutadans", ha remarcat Royo, qui ha subratllat que al gener es reprendr l'Abonament per a la programaci del segent trimestre i "es donar la possibilitat als abonats que puguen canviar d'ubicaci al pati de butaques del Auditori, si aix ho desitgen". De moment, per a les cinc obres programades el pblic haur d'adquirir les entrades per a cada espectacle per separat, encara que la regidora incideix en qu s'ha procurat que "el preu siga el ms redut possible, amb un mxim de 15 euros per entrada".

L'obra L'Electe, de l'Horta Teatre, pujar el tel del Auditori el 12 d'octubre, amb els actors Josep Manel Casany i Alfred Pic, una proposta que, segons Ibez, s "una de les grans obres de la temporada"; el 26 d'octubre prendr el relleu Accident, un muntatge de dansa a crrec de la companyia madrilenya Carabdanza; una adaptaci del clssic Antgona ser la segent proposta en el calendari (2 de novembre), de la m de Compaa Ferroviaria; la comdia No hay papel pujar a l'escenari del Auditori a les actrius ngeles Martn i Beatriz Bergamn el 9 de novembre; finalment la programaci d'arts escniques baixar el tel el 30 de novembre amb l'espectacle de dansa i msica Moments Camut, de la companyia Camut Band.

Toms Ibez ha apuntat que a aquesta programaci s'uneix l'Escena Familiar, el cicle dedicat al pblic infantil, aix com concerts de Spanish Brass i Supramsica tamb durant aquesta tardor. "Cal agrair que l'Ajuntament de Vila-real continue apostant per la cultura per a tots els pblics i donant cabuda a totes les arts escniques", ha afegit el programador, qui recorda que si Vila-real pot accedir a obres de qualitat s grcies als convenis de collaboraci amb institucions com el Institut Valenci de Cultura, la Acadmia Valenciana de la Llengua o el Ministeri de Cultura, a travs del programa Platea.

En aquest sentit, la regidora ha recordat que "la despesa en l'rea de Cultura s de quasi un mili d'euros any", una xifra que no sols inclou la contractaci de companyies professionals sin tamb el "suport a la creativitat local" i els convenis amb entitats per a "tindre una ciutat viva". Un exemple s el concert aquest divendres 11 d'octubre de la Coral Sant Jaume i June a benefici de l'Associaci Espanyola contra el Cncer o l'espectacle de playbacks solidaris de la penya L'Esquella, el 25 d'octubre, a favor de Pintando el camino en rosa.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54051&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software