Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real modificar l'ordenana de l'IBI per a incentivar l'activitat econmica i facilitar el...
lunes, 07 de octubre de 2019

Vila-real modificar l'ordenana de l'IBI per a incentivar l'activitat econmica i facilitar el pagament

L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha anunciat la modernitzaci de les ordenances fiscals de l'Ajuntament de Vila-real per a incorporar incentius i bonificacions que "ajuden vens i empreses" a fer front al pagament dels impostos necessaris per al funcionament de la ciutat i els serveis pblics. Aquests canvis afectaran l'ordenana fiscal que regula l'Impost de Bns immobles (IBI) aix com a l'ordenana de l'Impost de Vehicles de Tracci Mecnica i tenen com a principals objectius "incentivar l'activitat econmica i la creaci d'ocupaci, beneficiar a les persones o famlies amb ms dificultats, aix com diversificar l'economia per a caminar cap a un model basat en la tecnologia i el coneixement".

Per a aix, Benlloch ha subratllat que, en el cas de l'IBI, la proposta de l'equip de govern contempla, a ms de mantindre totes les exempcions previstes per llei, "incloure ms bonificacions, fins a convertir-nos en el municipi amb ms beneficis fiscals a l'IBI de tota la provncia". 

El primer edil ha destacat de manera especial tres incentius: d'una banda, es bonificar un 95% l'IBI als immobles d'organismes pblics d'investigaci i universitats tant pbliques com privades. La segona de les bonificacions ser del 50% i es podran beneficiar els immobles destinats a lloguer d'habitatge, sempre que el preu del lloguer no supere els lmits que s'establiran a travs d'una normativa municipal.

Aix mateix, la modernitzaci de l'ordenana de l'IBI tamb incorporar una bonificaci, que l'alcalde ha destacat de manera especial, de fins al 95% per als immobles subjectes a activitats econmiques declarades d'especial inters o utilitat municipal decidides pel ple, per concrrer causes socials, culturals, histric-artstiques o de foment de l'ocupaci. L'alcalde ha posat com a exemple la possibilitat de bonificar l'IBI a projectes d'economia social que donen ocupaci a persones amb diversitat funcional o collectius vulnerables.

En relaci a la possibilitat d'ajornar el pagament de la contribuci, Benlloch ha descartat la possibilitat d'un pagament a la carta perqu "l'Ajuntament no t capacitat econmica" per s ha avanat que s'ampliar el fraccionament sense interessos, que actualment est en tres terminis i amb la modificaci de l'ordenana fiscal passar a quatre terminis, a ms de "millorar els plans de pagament especials i els ajornaments, sempre sent sensibles amb les situacions de dificultat d'algunes famlies o empreses".

Respecte a l'Impost de Vehicles de Tracci Mecnica, l'alcalde ha recordat que a Vila-real "s dels ms baixos de la provncia", per malgrat aix s'aprovaran bonificacions en la lnia de premiar la "sostenibilitat i el respecte pel medi ambient". Aix, els vehicles elctrics o d'emissions zero podran accedir a una reducci del 75% en l'impost, mentre que en el cas dels vehicles amb baixes emissions la bonificaci ser del 50%.

Finalment, Benlloch ha incidit en qu aquestes mesures busquen oferir facilitats i incentius a vens i empreses en un moment d'especial dificultat econmica per a l'Ajuntament, que ha portat a l'equip de govern a haver de plantejar una pujada de l'IBI de cara a 2020. Aix, ha posat sobre la taula les quantitats econmiques a les quals l'equip de govern ha hagut de fer front des de 2011 a causa del "desastre de la gesti urbanstica del PP", que superen els 28 milions d'euros, "als quals cal sumar altres 10 milions que ja s'han pagat del prstec de 20 milions" que van demanar els populars. Aix ha portat al fet que "no hi haja una altra alternativa ms que pujar l'IBI". 

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54091&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software