Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real impulsa la primera Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia com a referent de...
lunes, 07 de octubre de 2019

Vila-real impulsa la primera Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia com a referent de l'esport i la integraci

El municipi de Vila-real comptar amb la primera Escola d'Atletisme Adaptat de la provncia grcies al projecte que ha llanat el Club d'Atletisme de Vila-real en collaboraci amb el projecte Relevo Paralmpico i la Regidoria d'Esports i Salut. El regidor de l'rea, Javier Serralvo, ha presentat aquesta escola, que comenar a funcionar a partir de novembre, i que s el fruit de dos anys de treball del Club d'Atletisme de Vila-real en collaboraci amb la iniciativa Relevo Paralmpico, nascuda del Comit Paralmpic Espanyol, que a la Comunitat Valenciana est impulsada per la Fundaci Trinidad Alfonso.

Serralvo ha comparegut al costat de la presidenta del club, Carmina Petit, el coordinador, Dani Angls, i la coordinadora de Relevo Paralmpico, Celia Maestre. L'edil ha posat l'accent que aquest projecte naix amb la vocaci de ser una escola a nivell provincial i que, tal com ha constatat el coordinador del club, "en l'actualitat, a la provncia de Castell no existeix cap iniciativa dedicada a l'esport adaptat". Dani Angls ha detallat que el projecte va sorgir en entrar en contacte amb el programa Relleu Paralmpic, que va permetre que un jove atleta amb diversitat funcional s'incorporara fa ja tres anys al club. "A partir d'ac vam veure la necessitat de donar resposta a joves i adults amb diversitat funcional perqu tinguen l'oportunitat de practicar un esport en condicions i de poder competir", ha recalcat Angls.

Per part seua, la presidenta del Club d'Atletisme de Vila-real, Carmina Petit, ha explicat que l'Escola de Atletisme Adaptat s'ha anat gestant durant els ltims dos anys i que la intenci s promoure tamb la integraci d'aquests esportistes amb la resta d'atletes del club. En aquest sentit, Celia Maestre, coordinadora de Relevo Paralmpico, apunta que "la integraci d'aquesta mena de projectes a les escoles d'atletisme s la millor manera de potenciar la base d'esportistes adaptats que no s tan gran com ens agradaria". Per, a ms d'apostar pels grups integrats, "tamb vam veure que era necessari crear un grup adaptat", la qual cosa ha donat peu a posar en marxa l'Escola d'Atletisme Adaptat de Vila-real, que ja compta amb diversos participants interessats.

El regidor d'Esports i Salut ha animat a participar en el projecte als xiquets i xiquetes, joves i adults que estiguen interessats a practicar aquest esport. Les activitats comenaran a partir de novembre, per el 26 d'octubre s'ha programat un clnic en les installacions de la pista d'atletisme de la Ciutat Esportiva Municipal al qual es convidar a collegis i centres especialitzats de tota la comarca amb l'objectiu de donar a conixer el projecte.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54093&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 1 invitado en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software