Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - El Mercat Central es reinventa en gastromercat amb nous llocs de venda i servei de cafeteria i...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

El Mercat Central es reinventa en gastromercat amb nous llocs de venda i servei de cafeteria i...
sbado, 02 de noviembre de 2019

El Mercat Central de Vila-real emprn la seua reconversi cap a un model de gastromercat, amb l'objectiu de dinamitzar les vendes i atraure a un major pblic al recinte. Per a aix, la Regidoria d'Economia licita la concessi de set llocs d'alimentaci i un servei de cafeteria, que podr cuinar i servir en el mateix complex els productes adquirits en el propi mercat. 

"Volem fer del Mercat Central un lloc de referncia, amb productes de qualitat i proximitat, i per a aix hem treballat en els ltims mesos en contacte directe amb els venedors i establiments de l'entorn en noves frmules que ens permeten revitalitzar tant el Mercat Central com la zona, on comptem des de fa alguns anys amb una nova plaa difana, desprs de l'enderrocament dels antics jutjats, amb un gran potencial per a albergar una terrassa o activitats de tot tipus", defensa el regidor d'Economia, Xus Madrigal. Amb aquest objectiu, el nou model de gastromercat que impulsa el consistori contempla l'habilitaci d'una zona amb suports o taules altes perqu els clients puguen consumir els productes que hagen adquirit en els llocs de venda o la cafeteria, que podr elaborar i emplatar per un preu mxim d'1 euro. 

Els set llocs a licitaci hauran de vendre alimentaci i begudes de provement, en superfcies que oscillen entre els 8 i els 13 metres quadrats. El servei de cafeteria compta amb 17,80 metres quadrats. L'horari del Mercat Central s'estableix de manera obligatria de dimarts a dissabte de 8.00 a 13.30 hores, encara que podran obrir tots els dies de 6.30 a 22.00 h de manera opcional. L'Ajuntament es reserva la possibilitat d'establir horaris especials en poques i dies determinats o de manera general.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54353&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software