Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Participaci apropa la UE a la ciutadania amb una visita per a associacions al Parlament Europeu...
domingo, 03 de noviembre de 2019

Participaci apropa la UE a la ciutadania amb una visita per a associacions al Parlament Europeu finanada per Brusselles

La Regidoria de Participaci Ciutadana i Proximitat apropar les institucions europees a les associacions de la ciutat, amb una visita al Parlament Europeu i l'oficina de la Generalitat Valenciana a Brusselles. En el viatge, finanat per la Comissi Europea, participaran un total de 14 entitats, acompanyades per la regidora de Participaci, Miriam Caravaca. 

"Les institucions europees sn fonamentals per a la regulaci de moltes de les qestions que ens afecten en el dia a dia i per a la implementaci de noves poltiques per a millorar la vida de les persones, tamb en l'mbit de l'associacionisme venal i la participaci ciutadana. Per aix, fa ja alguns mesos ens vam posar en contacte amb el Parlament Europeu per a sollicitar una subvenci per a poder organitzar una visita al Parlament i altres organismes amb seu a Brusselles, que ens ha sigut concedida fa escasses setmanes", detalla Caravaca. 

Una vegada aconseguit el finanament, la regidora va convocar a les associacions de la ciutat per a obrir el programa a la participaci de totes aquelles que pogueren estar interessades a participar-hi. Finalment, la delegaci estar formada per un representant de les segents associacions: barri de l'Hospital, Progrs, la Cenia, Cervantes, Nou Crist Del Calvari, Sant Ferran, Sagrat Cor de Jess, Zona Centre, la Soledat, el Pilar, Federaci de Vens, Botnic Calduch, Ms Mujeres i Associaci de Mestresses de casa i Consumidors. 

El programa es desenvolupar del 18 al 20 de novembre i consta de viatge, estada a Brusselles i visita al Parlament Europeu i a l'oficina de la Generalitat en la capital belga. "s una ocasi immillorable d'acostar a la ciutadania unes institucions clau per al present i el futur del pas, malgrat que sn tamb les grans desconegudes", conclou Caravaca.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54365&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software