Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

L'actor Vctor Palmero 's'emmanilla' a l'edici ms terrorfica del festival Cineculpable
domingo, 03 de noviembre de 2019

L'actor Vctor Palmero 's'emmanilla' a l'edici ms terrorfica del festival Cineculpable

El personatge d'Alba Recio, filla transsexual d'Antonio Recio en la famosa srie de Telecinco La que se avecina, li ha donat projecci a una carrera escnica gestada a foc lent i amb pas ferm. Perqu Vctor Palmero (Onda, 1989) va saber des de ben xicotet que volia ser actor. Des de ja mateix suma un nou plus al seu prometedor horitz cinfil: ser el Culpable de la 22a edici del Festival Internacional de Curtmetratges de Vila-real Cineculpable, que aterrar a l'Auditori del 25 al 29 de novembre de 2019 disposat a continuar rendint culte al set art en xicotet format.

La coordinadora del certamen, Sonia de la Vega, i la regidora de Joventut de Vila-real, Anna Vicens, han donat a conixer aquest dilluns el nom de l'encarregat d'apadrinar Cineculpable 2019 i de posar-se les 'manilles' amb les quals el festival va esculpint any rere any el seu fructfer palmars. Vctor Palmero, present en la seua posada de llarg oficial com a Culpable 2019, assumeix el repte en una edici que posa la directa amb 345 curtmetratges presentats a concurs i un fil conductor inspirat en les criatures del cinema de terror, com revela el cartell que la illustradora Laura Castell ha construt a partir de Los pjaros de Hitchcock.

Aix d'emmanillar-se a l'edici ms terrorfica del certamen de curts s, diu Palmero, "un honor". Reconeix que ja des de xicotet sentia curiositat per saber "qu seria aix de
Cineculpable" quan passava amb els seus pares per davant del grafiti del festival que hi ha a la ciutat, "i ara no sols ho s, sin que ser el Culpable d'enguany". "Em fa molta illusi perqu a ms em sent identificat amb aqueix punt canalla i irreverent de Cineculpable. Quin altre festival pot presumir de premiar als seleccionats amb unes manilles? s genial!", ha dit. Palmero ha destacat durant la seua intervenci el "bon moment de creaci" que travessa el panorama audiovisual valenci lligat a l'aposta de la nova televisi autonmica. "Veig un esfor allucinant per part de les productores i professionals de la nostra terra, veig creativitat amb pocs mitjans i pressupostos ajustats... i s que veig un repunt de la nostra professi desprs dels anys de tancament de Canal 9. Espere que el pblic spia veure'l i valorar-lo tamb", ha indicat.

La regidora de Joventut ha ressenyat que s "un plaer per a la ciutat que un actor de la terra siga enguany el Culpable" i ha recordat que Palmero ha rebut amenaces pel paper de transsexual en La que se avecina, uns fets que "condemna profundament" el consistori vilarealenc, "que sempre ha mostrat el seu suport al collectiu LGTBi".

Per a Sonia de la Vega, que Vctor Palmero, "un actor de la nostra provncia amb una projecci nacional tan important com la seua, siga Culpable s el ms desitjable en el nostre festival. Cineculpable s un certamen internacional per el nostre s el nostre i ens agrada donar suport als realitzadors, tcnics i actors d'ac igual que el nostre festival se sent abrigallat per ells", ha indicat.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54377&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software