Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real reprn la comissi especial per a continuar treballant per la convivncia entre vens...
domingo, 03 de noviembre de 2019

La comissi informativa especial per a garantir la convivncia entre penyes i vens tornar a constituir-se de manera oficial en aquesta legislatura per a continuar treballant per compatibilitzar l'activitat dels casals, tant en festes com durant la resta de l'any, amb el descans dels residents. L'alcalde de Vila-real, Jos Benlloch, ha anunciat que convocar per a dimarts que ve 19 de novembre a les 14 hores la reuni constitutiva de la Comissi Informativa Especial per a la Regulaci de la Normativa de Convivncia amb les Penyes, la primera desprs de les passades eleccions municipals.

Benlloch presidir aquesta primera reuni del mandat que servir per a reactivar aquest rgan, format per representants dels grups poltics municipals, de manera proporcional a la seua presncia en el ple. La coordinadora general d'Alcaldia i regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, en qui delegar l'alcalde per a presidir les reunions de la comissi a partir de la seua constituci, explica que la comissi "es reprn desprs de les eleccions, adaptant la seua composici als grups que han obtingut representaci en el ple". La regidora afig que "una vegada constituda, es reprendr el calendari de convocatries per a valorar les accions dutes a terme en les passades festes patronals, tant al maig com al setembre, i acordar noves mesures, tot amb l'objectiu d'adaptar l'actual normativa a la nova realitat dels casals i solucionar els problemes d'incivisme i molsties, especialment en algunes zones de gran concentraci de penyes". 

Una vegada constituda la comissi, en les posteriors reunions es convidar tamb a assistir als collectius implicats, com la Junta de Festes, la Comissi de Penyes i representants del Consell de Participaci Ciutadana, a ms dels tcnics dels departaments municipals, com es feia en l'anterior mandat.

Gmez ha recordat algunes de les decisions adoptades en els ltims mesos com el refor de les mesures per a atallar el problema de la brutcia i residus en la via pblica, incrementant les labors de neteja i installant wc qumics en les zones ms concorregudes, aix com la campanya especial per a combatre l'abocament de voluminosos. A ms, tamb es va acordar l'obligatorietat que totes les penyes tinguen el seu casal inscrit en el registre municipal, "una mesura que ha ajudat a actualitzar el cens de casals i a facilitar la labor de control de la Policia Local", ha assenyalat la regidora.

La comissi informativa especial es va crear a principis de 2019 amb la finalitat d'adaptar la normativa municipal, recollida en l'Ordenana de Convivncia Ciutadana, a partir del consens entre els diferents grups poltics i dels agents socials implicats en la problemtica.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54379&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software