Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real impulsa la Setmana de la Mediaci Policial per a oferir una formaci prctica i...
lunes, 04 de noviembre de 2019

Vila-real impulsa la Setmana de la Mediaci Policial per a oferir una formaci prctica i reforar el lideratge de la Policia Local en aquest mbit

L'Ajuntament de Vila-real, a travs de la Policia Local, celebrar la primera Setmana de la Mediaci Policial el mes de desembre amb l'objectiu d'oferir una formaci des del punt de vista prctic a aquelles persones interessades en la gesti pacfica de conflictes, un mbit en el qual la ciutat s referent grcies a la Unitat de Mediaci Policial i la Ctedra de Mediaci Policial de la Universitat Jaume I.

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gmez, ha presentat els tallers que conformaran aquesta primera Setmana de la Mediaci al costat de la inspectora Rosana Gallardo, responsable de la Unitat de Mediaci Policial de la Policia Local de Vila-real. La setmana formativa tindr lloc del 9 al 13 de desembre i constar de cinc tallers, amb possibilitat d'inscripci independent a cadascun d'ells, que es desenvoluparan en les installacions de la Prefectura de la Policia Local de Vila-real. Gmez ha explicat que aquesta activitat, en la qual participen la Unitat de Mediaci Policial, la Unitat de Formaci Policial i l'Institut Valenci de Seguretat Pblica i Emergncies (Ivaspe), s'emmarca en el treball per a potenciar la resoluci de conflictes a travs de la mediaci "i que els ciutadans opten per aquesta frmula en lloc de judicialitzar els conflictes".

La responsable de Seguretat Ciutadana ha adms que per sort la mediaci "va en augment" una cosa que "ens alegra per al mateix temps ens preocupa no poder donar tota la cobertura ja que sabem de la complicada situaci de la plantilla de la Policia Local". Amb tot, la regidora ha insistit que des de l'Ajuntament es continuar apostant per que Vila-real abandere la mediaci policial en l'mbit autonmic, nacional i tamb internacional, i ha avanat que es treballa ja en l'organitzaci de la quarta edici del Congrs Iberoameric de Mediaci Policial, en 2020.

Per part seua, Rosana Gallardo ha explicat que el principal objectiu de la Setmana de la Mediaci Policial s que "aquells i aquelles policies interessats en la gesti pacfica de conflictes des del punt de vista de la prevenci i la seguretat tinguen l'oportunitat d'assistir a diferents tallers prctics on posaran entrar en contacte amb l'experincia multidisciplinria de la mediaci". No obstant aix, tant Gmez com Gallardo han remarcat que els tallers estan tamb oberts al pblic en general i a altres collectius professionals que puguen estar interessats a aprendre les tcniques de la mediaci, com a funcionaris que desenvolupen la seua labor de cara al pblic o equips docents, entre altres.

La inspectora Gallardo ha incidit en la importncia de la participaci de l'Ivaspe en aquesta primera Setmana de la Mediaci Policial perqu "s l'escola en la qual es formen tots els policies de la Comunitat Valenciana" amb el que "ens permet continuar teixint la xarxa per a estendre la mediaci policial com una prctica habitual i que Vila-real seguisca sent referent en aquest mbit i liderar el projecte formatiu a nivell autonmic". Els tallers es realitzaran als matins, en horari de 9 a 14 hores, i abordaran qestions com la comunicaci pacfica per a la salut fsica i emocional, la gesti de les emocions, habilitats emocionals i conductuals per a la gesti de conflictes, les tcniques de comunicaci persuasiva policials o tamb es tractar el projecte de convivncia a les aules que desenvolupa la Policia Local de Vila-real. Les inscripcions sn gratutes i es poden formalitzar a travs de l'enlla per a la inscripci a cursos de l'Efopol.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54387&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software