Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny plantegen propostes d'interiorisme...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny plantegen propostes d'interiorisme...
lunes, 04 de noviembre de 2019

Estudiants de l'Escola d'Art i Superior de Disseny plantegen propostes d'interiorisme innovadores per a l'Espai Jove de Vila-real

Al voltant de 80 alumnes de l'Escola d'Art i Superior de Disseny tant de Valncia com de Castell han participat en el taller celebrat a Vila-real amb el repte de plantejar solucions d'interiorisme innovadores i funcionals per a l'edifici de l'Espai Jove. El resultat d'aquesta activitat, emmarcada en el conveni que mant l'Ajuntament de Vila-real amb l'EASD de Valncia, han sigut un total de 15 projectes en els quals s'han utilitzat materials com la fusta o el material cermic Krion.

L'alcalde de la ciutat, Jos Benlloch, ha participat en la sessi d'exposici de propostes amb la qual s'ha tancat aquest taller intensiu de dos dies que ha tingut com a escenari la Biblioteca Universitria del Coneixement (BUC). Es tracta de la segona edici d'aquest taller, que en la seua primera convocatria va donar com a resultat la decoraci de la faana de la BUC amb peces de Krion amb forma de flor de taronger.

En aquesta ocasi, com a novetat, s'ha comptat amb la participaci tamb d'alumnat de la EASD de Castell, coordinat per la professora Marina Garca-Broch. Els estudiants, que han estat acompanyats per un total de deu professors i professores, s'han enfrontat al repte d'haver de desenvolupar propostes creatives per a aportar solucions d'interiorisme a l'Espai Jove en tres mbits: potenciar la singularitat de l'edifici com un espai dedicat als ms joves, millorar l'acstica de la zona de l'escenari i crear un espai de sala d'espera i recepci en l'hall d'entrada.

Segons ha explicat Sergio Ferrero, professor coordinador del taller, els alumnes, organitzats en diferents grups, han plantejat finalment unes 15 propostes d'interiorisme utilitzant materials com la fusta o el Krion. Ferrero ha apuntat que en aquesta segona edici del taller s'ha donat "ms llibertat d'elecci de materials" als participants. Una vegada presentats els dissenys, es procedir a la seua anlisi per part del professorat de l'EASD, al costat dels responsables municipals i empreses collaboradores a fi de triar les propostes que en una fase posterior del projecte puguen plasmar-se en l'Espai Jove.

Cal recordar que l'Ajuntament de Vila-real ha reeditat el conveni de 12.500 euros amb l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Valncia, amb l'objectiu de canalitzar el talent i la creativitat dels estudiants per a oferir propostes innovadores d'arquitectura efmera i decoraci en edificis i espais pblics de la ciutat. Fruit del primer conveni, que es va signar l'any passat, es va fer una intervenci en la BUC, a l'abril de 2019, on es va decorar la faana amb peces del material cermic Krion en forma de flor de taronger, en collaboraci amb les empreses locals Porcelanosa i Sistemas Robles. Dins del nou conveni ja es va fer una primera acci aquest mes de setembre, amb l'exposici de 37 maquetes i panells amb idees de decoraci per a l'Espai Jove utilitzant materials reciclats com a cart, a crrec d'alumnes de primer curs de l'EASD.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54391&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software