Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Sis centres educatius de Vila-real desenvolupen projectes europeus Erasmus + per a millorar la...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Sis centres educatius de Vila-real desenvolupen projectes europeus Erasmus + per a millorar la...
martes, 05 de noviembre de 2019

Sis centres educatius de Vila-real desenvolupen projectes europeus Erasmus + per a millorar la formaci de docents i estudiants

Vila-real compta en l'actualitat amb sis centres educatius, tant d'Infantil i Primria com a instituts de Secundria i Batxillerat, que desenvolupen projectes en el marc dels programes Erasmus+ que finana la Uni Europea, a travs del Servei Espanyol per a la Internacionalitzaci de l'Educaci (Sepie).

La regidora d'Educaci, Aida Beteta, ha presentat hui aquestes iniciatives, acompanyada per representants de cinc d'aquests centres educatius: els collegis Angelina Abad, Jos Soriano i Consolaci, i els IES Francesc Trrega i Broch i Llop. A ms, l'IES Miralcamp tamb forma part del projecte europeu Medem-2 d'impuls a la mediaci escolar, al costat de l'Ajuntament de Vila-real, dins del programa Erasmus+. Beteta ha posat en valor el treball i la implicaci dels equips docents de la ciutat per a fer possible una "formaci contnua del professorat, a travs de la mobilitat a altres pasos europeus" el que redunda en una "millora de la qualitat de l'ensenyament". A ms, grcies a aquests programes, l'alumnat dels instituts t la possibilitat de realitzar estades i intercanvis a l'estranger, que permeten millorar les seues competncies lingstiques en altres idiomes, formar-se i entrar en contacte amb altres realitats culturals.

En el cas dels collegis d'Infantil i Primria, el CEIP Angelina Abad ha obtingut una beca Erasmus per a la formaci de set professors a Itlia, on tindran la possibilitat de conixer la metodologia Reggio Emilia per al desenvolupament de projectes educatius inclusius, tal com ha explicat Clara Mata, docent d'aquest centre, que en l'actualitat s un collegi de referncia per a alumnes amb diversitat funcional motora.

En el cas del collegi concertat Consolaci, segons ha indicat la professora Marta Querol, es desenvolupar un projecte Erasmus Ka101 enfocat a ampliar la formaci de huit docents "per a respondre a les necessitats dels escolars" en rees com l'aprenentatge cooperatiu i la mediaci escolar. El professorat tindr l'oportunitat de formar-se en diferents pasos com Itlia, Regne Unit, Alemanya i Portugal per a conixer les "innovacions metodolgiques que s'apliquen en aquests pasos".

El CEIP Jos Soriano, un centre que des de fa anys compta amb un programa educatiu plurilinge amb un important percentatge de matries que s'imparteixen en angls, ha obtingut una beca per a desenvolupar un projecte Erasmus+ Ka229 per a millorar les competncies lingstiques del professorat utilitzant els contes com a recurs comunicatiu. Merc Gil, professora del centre, ha detallat que huit membres de l'equip docent tindran la possibilitat de formar-se en collaboraci amb pasos com Turquia, Macednia, Itlia i Romania.

En el cas dels instituts, l'IES Francesc Trrega participa com a soci en diversos projectes Erasmus+, en els quals estan implicats al voltant de 80 alumnes i 30 professors i que aborden aspectes com la cultura democrtica, la lluita contra la xenofbia o el racisme, el reciclatge, el respecte pel medi ambient o la problemtica de l'excs de consumisme. Els professors Juan Ferrer i Efrn Obeso han explicat algunes de les activitats que es duran a terme i que permetran als estudiants establir vincles amb altres estudiants europeus i compartir les seues experincies.

Finalment, Luca Adsuara, directora de l'IES Broch i Llop, ha relatat l'experincia del centre en programes europeus Erasmus+ K1, K2 i K3, amb intercanvis amb pasos com Noruega i Eslovnia, a ms de comptar amb projectes de llarga mobilitat, que permeten als alumnes desenvolupar els seus estudis durant diversos mesos a Itlia.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54393&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software