Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet - Les penyes de Vila-real reciclen 9.368 envasos de vidre amb la campanya La Penya Recicla...
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Les penyes de Vila-real reciclen 9.368 envasos de vidre amb la campanya La Penya Recicla...
martes, 05 de noviembre de 2019

Les penyes de Vila-real reciclen 9.368 envasos de vidre amb la campanya La Penya Recicla d'Ecovidrio

Ecovidrio, l'entitat sense nim de lucre encarregada de la gesti del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, en collaboraci amb l'Ajuntament de Vila-real, ha fet lliurament del premi del concurs La Penya Recicla posat en marxa durant les festes patronals de setembre, grcies al qual s'han aconseguit reciclar 2.458,8 quilograms de residus d'envasos de vidre, l'equivalent a 9.368 envasos.

La iniciativa, que es va desenvolupar durant les festes patronals els dies 31 d'agost, 3 i 7 de setembre, va reptar a totes les penyes del municipi a participar en el concurs i competir entre elles per a reciclar el major nombre de quilograms de vidre en la bscula gegant installada per Ecovidrio durant els dies de duraci del concurs.

La penya guanyadora del concurs La Penya Recicla s La Contra, que va ser la que ms vidre va portar a la bscula gegant installada cada dia en un punt de la localitat.
El premi, que entrega Ecovidrio, consisteix en un lot complet de productes de la terra envasats en vidre per a la penya ms recicladora. Tota la informaci de l'acci es troba disponible en www.lapearecicla.es.

El vidre que es deposita en els contenidors es recicla al 100% i s'utilitza per a la fabricaci de nous envasos, de manera indefinida i sense perdre les propietats originals. Reciclant vidre evitem el creixement dels abocadors. Reciclar vidre s un element clau en la lluita contra el canvi climtic. En usar calcn -vidre reciclat- en la fabricaci de nous envasos s'evita l'extracci de matries primeres de la naturalesa, evitant l'erosi dels sls i la desforestaci del nostre entorn. A ms, es minimitza l'emissi de CO2 en el procs de fabricaci i s'estalvia energia.

Segons les ltimes dades disponibles corresponents a 2018, els ciutadans de Vila-real van reciclar un total de 445.379 quilograms d'envasos de vidre. Aix suposa que cada ciutad va reciclar una mitjana de 8,8 quilograms de vidre. Respecte a la taxa de contenidors, Vila-real se situa amb una mitjana de 298 habitants per contenidor, comptant en l'actualitat amb un total de 170 igls per als residus d'envasos de vidre installats en el municipi.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54395&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Hay 2 invitados en lnea
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software