Vila-real.com: el portal de Vila-real (Villarreal) en Internet
leer

 

Erfurt live Header8
Inicio
Erfurt live Header10 Erfurt live leer0
Inicio
Foros de opinin
Buscar
Fotolog Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Blogs Vila-realencs
Farmacia de guardia
Cita previa mdico
Vista area
Info Meteorolgica
Enlaces
Archivo noticias
Patrocinadores
Contactar
Fotos del poble
Turismo
Informacin general
Historia
San Pascual
Francisco Trrega
Arte y museos
Junta de Fiestas.
Calendario de fiestas
Comer y Dormir
Moverse por Vila-real
Plano y Callejero
Qu tiempo har?
Cmo llegar
Vila-real en vdeo
Tourist Info
About Vila-real
Enciclopedia Vila-real
Identificarse

Recuperar clave?
Sindicar

Vila-real se suma a la campanya "Xicotet comer. s el teu torn" per a potenciar el comer de...
mircoles, 06 de noviembre de 2019

Vila-real se suma a la campanya

El regidor d'Economia, Xus Madrigal, acompanyat pel president de la Uni de Comer de Vila-real (Ucovi), Paco Arrufat, juntament amb la secretria de l'entitat, Tere Esteve, han presentat aquest mat la campanya "Xicotet comer. s el teu torn". Una iniciativa promoguda per la patronal autonmica, Confecomer CV, amb la qual l'entitat pretn aconseguir la Declaraci Internacional del Dia Mundial del xicotet comer. 

La campanya, que t l'objectiu de generar un model de consum ms local i sostenible, vol "posar de manifest el valor, la qualitat i l'impacte sociocultural que dna el xicotet comer a la nostra ciutat, a ms de la conciliaci familiar que permet tindre als seus empleats i associats", explica el president d'Ucovi. Per a aix, la campanya utilitzar elements com la cartelleria, les bosses reciclades per a donar visibilitat a la iniciativa i la creaci d'una pgina web on la gent podr votar perqu es reconega, en l'mbit internacional, el Dia Mundial del xicotet comer.

Als avantatges del comer de proximitat, la campanya suma el seu menor impacte mediambiental. "La compra local s un tamb motor de sostenibilitat, ja que consumeix molta menys energia i gasoil perqu permet anar caminant o amb el bus gratut municipal, en el cas de Vila-real", explica Madrigal, qui ha destacat l'esfor que fa l'Ajuntament per a donar suport al comer local. "Vila-real t la suficient entitat per a ser una ciutat viva i aquesta s l'aposta que fem amb els diferents convenis que hem creat a nivell comercial, com el que tenim amb Ucovi", assegura l'edil. Aquesta lnia de suport es veur reforada ara en el marc de la campanya "Xicotet comer. s el teu torn", a travs d'una proposta d'adhesi de l'Ajuntament de Vila-real en el prxim ple. 

Ucovi i l'Ajuntament de Vila-real continuaran sumant forces per a potenciar les compres en els comeros de Vila-real durant aquest Nadal. "Enguany apostarem una altra vegada per la Fira de Nadal, amb la qual l'any passat vam installar, per primera vegada, una pista de gel, llocs de venda i activitats d'oci a l'avinguda de la Mur, per a potenciar que la gent faa les seues compres en els nostres comeros", afirma Madrigal. 

La Uni de Comer de Vila-real, que compta amb 130 comeros associats, porta 370.000 euros generats enguany en volum de negoci, tan sols amb els 16 comeros que utilitzen la targeta de fidelitzaci. "Si setze comeros poden generar 400.000 euros a l'any, l'impacte real que podria aconseguir el comer local a Vila-real s molt gran", conclou el regidor d'Economia.

Leer ms en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=54405&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.

 
< Anterior   Siguiente >
Imagen aleatoria
Fotolog
Vilablogs
En los foros
Noticias
Villarreal CF
Ofertas trabajo
Erfurt live leer
Erfurt live leer
Erfurt live unten Erfurt live leer Erfurt live unten

buying oem software