SPV reordena el solar enfront del col·legi José Soriano amb la renovació de la vorera i el...
jueves, 06 de julio de 2017

SPV reordena el solar enfront del col·legi José Soriano amb la renovació de la vorera i el perímetre per a millorar la seguretat

La Regidoria de Serveis Públics de Vila-real acaba d'escometre la reordenació del solar enfront del col·legi José Soriano, una actuació amb la qual, a més d'estalviar en manteniment, es millora la seguretat dels vianants. 

El regidor de l'àrea, Francisco Valverde, explica que es tracta del solar en el qual inicialment es van situar les aules prefabricades del col·legi i que posteriorment es va asfaltar i va barrar per a utilitzar com a aparcament. "Amb el pas del temps, la tanca ha anat rebent molts colps per part dels vehicles que aparcaven, desperfectes que han requerit de reparacions constants, la qual cosa suposava una despesa de manteniment que ara desapareix, en eliminar-se per complet el tancat", indica.

A aquesta intervenció se suma la instal·lació, per tot el perímetre, d'una vorada especial que serveix de topall per als cotxes i evita que s'envaïsca la vorera, que també ha sigut eixamplada i que compta ara amb una zona pintada en verd que delimita i separa aquest espai de l'aparcament per a garantir la seguretat dels vianants, que queden completament separats dels vehicles que aparquen en la zona. A més, s'han repintat les places internes, de manera que "guanyem un pàrquing més funcional per als conductors i generem un entorn més segur, seguint la tònica habitual d'aquest Ajuntament, preocupat per crear una ciutat més amable".

Leer más en: http://www.vila-real.es/portal/p_20_contenedor1.jsp?seccion=s_fnot_d4_v1.jsp&contenido=43035&tipo=8&nivel=1400&language=ca&codResi=1.