e-mail: esticmec@terra.es
  Premis
  Revista
  Viatges
  Llibres
  Activitats
  e-mail

Benvinguts a la web de l'Associaciˇ Cultural Socarrats de Vila-real, en aquesta web podrÓs trobar totes aquelles activitats que anem realitzant i que ja han sigut realitzades, el prop˛sit de la nostra associaciˇ Ús el de contribu´r a la defensa de la nostra cultura (llengua, fets, tradicions, etc.) si vols contribu´r amb nosaltres pots fer-ho a travÚs del nostre e-mail: esticmec@terra.es.

VIII Premi Socarrat Major 2001

Isabel-Clara Simˇ, nasquÚ a Alcoi, el 1943. Se sent mora des de sempre: ella diu "de tota la vida". Ha viscut a Bunyol, Figueres, i actualment viu a Barcelona. Ha sigut professora d'Institut i d'Universitat (Pompeu Fabra); Delegada del llibre del Departament de Catalinya (1996-98), membre de l'Associaciˇ d'Escriptors en Llengua Catalana, col.laboradora del diari Avui des de fa mÚs de dos anys, ha rebut nombrosos premis literaris i, recentment s'ha adaptat al cinema "Dones", un recull de narracions protagonitzades per personatges femenins on, amb una mirada l˙cida i la seua reconeguda habilitat literÓria, capbussa el lector o lectora en hist˛ries de protagonistes tan actuals i reals que d'inmediat, passen a formar part de la nostra vida.

Revista "La Vila"

La revista dels Socarrats ja ha complert un any, llegeix-la des de casa en la nostra web. Esperem us agrade i que la disfruteu.

Associaciˇ Cultural Socarrats de Vila-real, 2001
Web creada per Xavier Llop, 2001